Căutare Live

LPF a respins contestatia oltenilor - Craiova nu castiga la "masa verde" ​

Comisia de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, marti, contestatia clubului Universitatea Craiova, oltenii cerand victoria la "masa verde" in meciul cu Rapid, dupa ce instalatia de nocturna a fost intrerupta de doua ori in timpul partidei.

Vom merge la TAS, in Romania nu ni se va da dreptate


"Nu se putea intampla nimic care sa duca pierderea meciului la "masa verde". Nocturna s-a intrerupt o data, zece secunde, dar a doua nu s-a intrerupt, a fost doar o diminuare a intesitatii luminii. Craiova a facut contestatie, foarte bine, noi am fost si ne-am spus punctul de vedere la Comisie. Din ce stie eu intensitatea trebuie sa coboare sub 1.500 de lucsi, iar asta nu s-a intamplat a doua oara", a declarat Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului. (Mediafax)

HotNews .ro

Gsp.ro
FIFA a infiintat un comitet pentru rezolvarea situatiei Bosniei... Florin Croitoru, argint si bronz la CE de haltere...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri