Antena Căutare

FIFA a infiintat un comitet pentru rezolvarea situatiei Bosniei

Comitetul de Urgenta al FIFA a decis infiintarea unui comitet de normalizare, pentru a incerca rezolvarea situatiei federatiei de fotbal din Bosnia-Hertegovina, in prezent suspendata. Activitatea acestui comitet, format din sase personalitati ale fotbalului bosniac, incepe imediat. Rolul acestuia este de a pregati si convoca o adunare generala, unde delegatii ar urma sa adopte statute si sa rezolve chestiunile aferente pana la 26 mai 2011.


FIFA si UEFA cer ca NSBIH sa fie condusa de un singur presedinte si nu de o presedintie tripartita compusa, in baze etnice, de membri croati, musulmani si sarbi.

Bosnia-Hertegovina face parte din grupa D a preliminariilor Euro-2012, alaturi de Romania. La 26 martie, echipa tricolora a pierdut, scor 1-2, partida de la Zenica, disputata impotriva reprezentativei bosniace, care a devenit favorita la ocuparea celui de-la doilea loc al grupei, ce permite mentinerea in lupta pentru calificare. Bosnia va avea urmatorul meci oficial international cu Romania, la 3 iunie.

Liga Campionilor: FC Barcelona si Manchester United, calificate in semifinale... LPF a respins contestatia oltenilor - Craiova nu castiga la "masa verde" ​...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x