Antena Căutare

LPF si FRF vor sa vanda prin licitatie deschisa drepturile TV din Liga 1 si Cupa Romaniei, sezonul 2011-2012

Incepand cu anul competitional 2011-2012, LPF si FRF vor sa schimbe modul in care se vor achizitiona drepturile de televizare din Liga 1 si Cupa Romaniei. De asemenea, FRF a anuntat ca nu mai este interesata sa exploateze drepturile de transmisie de la Liga a 2-a si futsal, care vor fi negociate de fiecare club in parte.

Pentru Liga 1, drepturile media vor fi impartite in pachete separate:


(a) pachetul 1 si 2 - drepturi radio

(b) pachetul 3 - drepturi internet, constind in dreptul de a realiza clipuri si a transmite maxim 5 minute din fiecare meci al Ligii I, via Internet. Aceste clipuri vor putea fi difuzate numai dupa 24 de ore de la terminarea meciului.

(c) pachetul 4 - drepturi de telefonie mobila, sub aceleasi conditii precum cele de internet

(d) pachetul 5 - rezumate video, cuprinzand dreptul si obligatia de a realiza rezumatele video ale tuturor meciurilor din Liga I. Rezumatele se vor realiza pentru fiecare etapa si vor avea o durata de cel mult 60 de minute, cu un maxim de 20 de minute din fiecare meci. Acestea vor putea fi difuzate numai dupa trecerea a cel mult 2 ore de la terminarea meciurilor din etapa respectiva.

(e) pachetul 6 - drepturi media externe, cuprinzand toate drepturile audio-vizuale ale Ligii I, pentru a fi transmise sau vandute pe piata externa.

(f) Pachetele 7, 8 drepturi TV - transmisie in direct, constand in dreptul de a transmite in direct a tuturor meciurilor din Liga I, grupate in pachete, echilibrate si de interes egal pentru telespectatori.

Iata si pachetele media din Cupa Romaniei, conform planurilor FRF:

Pachetul 1 - drepturi radio, constand in dreptul de a transmite in direct prin radiodifuziune meciurile din Cupa Romaniei, incepand cu faza 16-imilor, sezonul 2014 - 2015.

Pachetul 2 - drepturi internet, constand in dreptul de a transmite in direct prin internet meciurile din Cupa Romaniei, incepand cu faza 16-imilor.

Pachetul 3 - drepturi de telefonie mobila, constand in dreptul de a transmite in direct prin dispozitive utilizand telefonia mobila meciurile din Cupa Romaniei, incepand cu faza 16-imilor.

Pachetul 4 - drepturi media externe, cuprinzand toate drepturile audio-vizuale legate de Cupa Romaniei, incepand cu faza 16-imilor, pentru a fi transmise sau vandute pe piata externa.

Pachetele 5 si 6 - drepturi TV - transmisie in direct, constand in dreptul de a transmite in direct toate meciurile din cadrul Cupei Romaniei, incepand cu faza 16-imilor.

Vezi pe gsp.ro intregul document!

CM Handbal: Romania - Australia 29-14/ Victorie de palmares... Fiorentina a cerut suspendarea salariului lui Adrian Mutu pana in iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x