Antena Căutare

LPF vrea sa cumpere GSPTV. Sabina Petre, Antena TV Group: "Luam in calcul orice varianta. Nu confirm informatia, dar nici nu o infirm"

Dupa ce a ramas cu sase pachete nevandute, Liga Profesionista de Fotbal a luat decizia de a-si face propria televiziune pentru a transmite disputele din Liga 1. Pentru a simplifica lucrurile, forul condus de Dumitru Dragomir vrea sa cumpare un post tv care emite deja, lucru confirmat chiar de catre seful LPF, care nu a facut public insa numele postului vizat.


"In momentul acesta, nu pot sa va dau mai multe detalii. Oricum, in urmatoarele zile se va stabili ce si cum. Aceste discutii vor fi si in functie de programul Ligii Profesioniste de Fotbal. GSP TV este copilul nostru la care tinem foarte mult, iar tocmai pentru ca tinem mult la el luam in calcul orice varianta", a mai spus Sabina Petre pentru HotNews.ro.

LFP confirma faptul ca va cumpara o televiziune

"Azi (n.r. miercuri) vine o doamna care conduce o televiziune ca sa discutam preluarea acesteia de catre Liga! Probabil ca ne vom si intelege", a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Contactat de HotNews.ro, Dumitru Dragomir nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, precizand ca se afla intr-o sedinta importanta pentru Liga.

sursa:Hotnews

Nationala Romaniei coboara un loc in clasamentul FIFA... Vezi lotul Braziliei pentru amicalul cu Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x