Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Lucian Sânmărtean revine în fotbalul românesc! ”Magicianul” va pune umărul la dezvoltarea tinerilor

Lucian Sânmărtean, alintat de fani ”Magicianul fotbalului românesc”, revine în fenomen. Retras din activitate în această vară, unul dintre cei mai tehnici mijlocași din fotbalul intern a fost cooptat în staff-ul Federației Române de Fotbal.

Lucian Sânmărtean, alintat de fani ”Magicianul fotbalului românesc”, revine în fenomen. Retras din activitate în această vară, unul dintre cei mai tehnici mijlocași din fotbalul intern a fost cooptat în staff-ul Federației Române de Fotbal.

Cu o zi înainte de meciul cu România-Muntenegru, din Liga Națiunilor, care se va disputa vineri, 7 septembrie, de la ora 21:45, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a anunțat ”transferul” lui Sânmărtean în echipa Federației.

”Lucian Sânmărtean este noul manager sportiv al loturilor naționale de juniori. Așa cum am procedat și cu Mirel Rădoi și cu Adrian Mutu, așa este acum și cu Lucian, pentru că mi se pare cinstit să le asigurăm continuitate în fotbal marilor sportivi. Lucian a intrat și la școala de antrenori, s-a înscris la Licența B și va continua, la fel ca ceilalți, tot în tehnic. Însă, astfel de oameni reprezintă exemple pozitive pentru cei care-și formează noi cariere de fotbalist”, a spus Stoichiță la TV Digisport.

Lucian Sânmărtean s-a retras oficial în această vară, după despărțirea de FC Voluntari. De-a lungul carierei, Sânmărtean a evoluat pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos Atena, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al-Ittihad, Pandurii, Al-Taawoun și FC Voluntari.

A cucerit 2 titluri la FCSB, un titlu la Panathinaikos Atena, iar în 2014 a fost desemnat cel mai bun jucător român în 2014.

Recomandari