Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

ULTIMA ORĂ! Revenire de senzație în Liga 1: un idol al Stelei a semnat azi și va debuta în etapa din weekend

Într-o perioadă în care fotbalul din Liga 1 traversează o perioadă cenușie, cu meciuri mai mult decât cenușii, din care spectacolul aproape că lipsește, o veste uriașă a apărut la orizont. Unul dintre cei mai spectaculoși jucători români ai ultimului deceniu, Lucian Sânmărtean, revine în fotbalul intern!

După ce anunțase că se gândește la retragere, Lucian Sânmărtean (37 de ani) s-a răzgândit și va reveni în fotbalul românesc. ”Magicianul” s-a înțeles cu cea mai titrată echipă din România din sezonul trecut, FC Voluntari, și va semna un contract până la finalul actualului sezon.

”Sânmărtean e deja la echipă, se antrenează cu noi, iar astăzi va semna contractul până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire. Dacă ne era teamă de vârsta lui, nu-l doream atât de mult. Vă garantez că nu e bătrân. La noi au venit în fiecare an doi-trei jucători cu experienţă şi am dovedit că nu ne-am înşelat. E posibil să fie titular la Mediaş, se antrenează de două luni cu noi, depinde doar de Claudiu Niculescu”, a declarat directorul general al Voluntariului, Dan Leasă, conform telekomsport.ro

Sânmărtean a mai jucat în Liga 1 la Gloria Bistrița, Steaua, FC Vaslui și Pandurii Târgu Jiu. În 2017, ”Magicianul” s-a despărțit de Al Taawon, ultimul club la care a fost legitimat.

Recomandari