Antena Căutare

"Lucratura": Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost demis. Alexandru Deaconu, inlocuitorul acestuia

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, a declarat miercuri, ca a fost demis de Comitetul Executiv al FRF, fara a i se explica motivele acestei decizii, si sustine ca totul este o "lucratura". "Am fost demis de Comitetul Executiv fara niciun motiv. Asa au vrut cluburile din Divizia A si asa s-a hotarat. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur si simplu m-au demis", a spus Craciunescu.

Craciunescu sustine ca "totul a fost o lucratura ca la carte" si un singur membru al Comitetului Executiv a votat impotriva propunerii de demitere a sa. "Votul a fost ca la carte, ce sa mai vorbim. Dragomir a lipsit de la sedinta, asa ca au fost noua voturi pentru, unul impotriva si o abtinere. E amuzat, a fost si unul impotriva, ca sa nu se stie ce si cum... a fost o lucratura, dar asta este", a explicat fostul presedinte al CCA.

Ion Craciunescu nu isi reproseaza nimic si este de parere ca "din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult" in timpul cat a fost presedinte al CCA.

Pe 10 iulie, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, anunta ca 12 cluburi din Liga I solicita inlocuirea lui Ion Craciunescu din functia de presedinte al CCA cu un strain, propunerea urmand sa fie supusa votului in urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

Mai multi conducatori de cluburi au fost nemultumiti de delegarile arbitrilor la meciurile echipelor lor si de calitatea arbitrajelor. De asemenea, ei s-au aratat deranjati de faptul ca Ion Craciunescu le-a luat apararea public arbitrilor chiar si atunci cand, in opinia presedintilor de cluburi, acestia greseau.

Ion Craciunescu a fost numit in fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor pe 13 octombrie 2011 si urma sa conduca acest for pana in 2014.

El l-a inlocuit pe Vasile Avram, arestat intr-un caz de coruptie. Craciunescu a mai condus CCA in perioada iunie 2003 - octombrie 2005. Mircea Sandu l-a indepartat atunci pe Craciunescu de la conducerea CCA, dupa ce fostul arbitru l-a sustinut pe Gheorghe Popescu la alegerile pentru presedintia FRF din 21 noiembrie.

CITESTE mai multe in Gazeta Sporturilor!

JO 2012: Fotbalistul Michel Morganella, trimis acasa : “Dati-va foc, adunatura de mongoli, puteti sa crapati cu totii&qu... Antonia, fa caldo! Frumoasa Olimpiadei arunca numai de la piept!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x