Antena Căutare

Ludogoreţ va fi antrenată din 2020 de Pavel Vrba

Echipa Ludogoreţ, la care evoluează jucătorii Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, va fi antrenată de la începutul anului 2020 de tehnicianul ceh Pavel Vrba, a anunţat campioana Bulgariei.

El va fi ajutat de compatrioţii săi Zdenek Becka şi Martin Tichacek, ultimul antrenor de portari, dar şi de bulgarul Stanislav Genciev, fost principal al echipei.

Contractul noului antrenor va fi valabil până în vara anului 2022.

Pavel Vrba, 56 de ani, a câştigat trei titluri şi un trofeu al Cupei Cehiei, cu Viktoria Plzen, titlul şi cupa în Slovacia, cu Zilina.

El a mai antrenat, printre altele, pe Banik Ostrava şi Anji Mahacikala şi a fost selecţionerul Cehiei, între 2014 şi 2016.

Ludogoreţ, antrenată până acum de Aleksi Jeliazkov, care l-a înlocuit pe Stanislav Genciev în octombrie, este lider în campionatul bulgar, cu 48 de puncte în 20 de etape, la cinci puncte de Levski Sofia, echipa de pe locul 2.

Formaţia din Razgrad este calificată în 16-imile Ligii Europa, fază în care va evolua cu Inter Milano.

Sursa : news.ro

Euro-2020: Aeroportul Aurel Vlaicu va fi operaţional până la jumătatea lunii mai. La calea ferată Gara de Nord - Otopeni... FRF: Demersurile privind anularea Hotărârii Adunării Generale de alegeri din 18 aprilie 2018, respinse definitiv de inst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x