Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Luis Enrique: Fotbalul fără spectatori este mai trist decât să dansezi cu propria soră

Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a declarat că fotbalul fără spectatori este mai trist decât dansul cu propria soră, informează lefigaro.fr.

"Să joci fără public este mai trist decât să dansezi cu propria soră. Nu este frumos, am urmărit fotbalul german şi este lamentabil. Auzi insultele şi pierzi intimitatea marilor momente", a spus antrenorul, într-o emisiune transmisă pe YouTube, miercuri seară.

Cu toate acestea, el a recunoscut că sportul în direct la televizor alină suferinţa a milioane de oameni care sunt izolaţi din cauza restricţiilor puse în aplicare pentru a combate răspândirea coronavirusului.

"Trebuie să înţelegem că aceasta este o afacere mondială care generează foarte mulţi bani şi că, şi în situaţia în care spectacolul este departe de a fi la înălţime atunci când nu există public, aceasta poate ajuta la depăşirea izolării. Dacă eşti fan fotbal sau baschet, vizionarea unui joc este întotdeauna interesantă", a spus Luis Enrique.

La finalul săptămânii trecute, Bundesliga masculină s-a reluat în condiţii stricte din punct de vedere al măsurilor sanitare.

Sursa : news.ro

Recomandari