Antena Căutare

Luptătoarea Alina Vuc, sportivul anului la CSA Steaua

Luptătoarea Alina Vuc, medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de la Nur Sultan (Kazahstan) la categoria 50 kg, a fost desemnată "sportivul anului 2019" de Clubul Sportiv al Armatei Steaua în cadrul unui eveniment desfăşurat vineri.

Alina Vuc, 25 de ani, mai are în palmares un titlu de vicecampioană mondială, obţinut în 2017, la Paris, şi două medalii de argint şi una de bronz, la Campionatele Europene.

Echipa de polo pe apă, care a realizat pentru a patra oară consecutiv eventul campionat-cupă, a primit trofeul pentru echipa anului la clubul militar.

De asemenea, Steaua Bucureşti a acordat titlu speranţa anului sportivilor Simona Radiş (canotaj), Darius Movileanu (tenis de masă), Bianca Costea (nataţie) şi David Popovici (nataţie).

Sursa : news.ro

Olanda a învins Rusia şi este prima finalistă a Campionatului Mondial din Japonia... Steven Gerrard şi-a prelungit contractul cu Glasgow Rangers până în 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x