Antena Căutare

Mali s-a calificat in semifinalele Cupei Africii pe Natiuni

Echipa ui Seydou Keita a trecut in sferturi de Gabon, eliminand cea de-a doua gazda a competitiei dupa loviturile de la 11 metri.

Sfertul dintre Mali si Gabon a fost primul meci de la editia din acest an a Cupei Africii pe Natiuni care a avut nevoie de prelungiri si penalty-uri pentru a-si desemna invingatorul.

Primul gol al partidei a fost marcat de Mouloungi dupa o faza frumoasa reusita de gazde. Edmond Mouele a trimis o pasa in adancime, Aubameyang a trimis inapoi de pe linia de fund si Mouloungui l-a invins pe Diakite. Pe Stadionul Prieteniei din Angondje incepuse sarbatoarea.

Insa aceasta avea sa inceteze in minutul 85, atunci cand Mali a egalat in urma unei actiuni similare cu cea din care Gabonul a deschis scorul: Tamboura a centrat, Maiga a intors pentru Cheick Diabate, care l-a invins pe Didier Ovono.

Echilibrul s-a pastrat pana la finalul celor 90 de minute regulamentare, dar si in prelungiri, asa ca s-a ajuns la loviturile de pedeapsa.

Aici, Pierre Aubameyang, colegul lui Nicolita de la Saint Etienne si-a batut joc de un penalty si i-a permis lui Soumbeila Diakite sa respinga. Cei din Mali au transformat toate loviturile, asa ca Seydou Keita si-a dus, cu ultima executie, nationala in semifinale, acolo unde o asteapta inca de sambata Coasta de Fildes.

Foto: Intact Images / EPA

Egal de senzatie intre Chelsea si Manchester United... Ilie Stan se cearta cu Gigi Becali pentru Geraldo Alves...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x