Antena Căutare

Mama lui Cristiano Ronaldo rupe tăcerea despre despărțirea dintre fiul ei și Georgina Rodriguez. Ce declarații a făcut

Dolores Aveiro a rupt tăcerea despre zvonurile despre despărțirea fiului său și a Georginei Rodriguez. Ce declarații a făcut mama lui Cristiano Ronaldo.

colaj de imagini cu dolores aveiro, cristiano ronaldo si georgina rodriguez Galerie
Dolores Aveiro a rupt tăcerea despre zvonurile despre despărțirea fiului său și a Georginei Rodriguez. Ce declarații a făcut mama lui Cristiano Ronaldo. | Profimediaimages.ro

De câteva săptămâni circulă zvonul că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au probleme în relație. Mama fotbalistului, Dolores Aveiro, a vorbit despre acest subiect într-un interviu.

Dolores Aveiro a decis să rupă tăcerea după ce în presă s-a scris că fiul său, Cristiano Ronaldo, și Georgina Rodriguez au probleme în relație și chiar s-au despărțit. Mama fotbalistului respinge, însă, zvonurile.

În luna aprilie au apărut primele informații despre o posibilă despărțire între Georgina și Cristiano. Se spunea atunci că sunt în pragul despărțirii, deși s-au afișat tot împreună în social media.

Citește și: Ronaldo Nazario se mândrește cu o iubită top-model. Cum arată Celina Locks, care e mai tânără cu 11 ani decât el

Georgina, în vârstă de 29 de ani, a negat ruptura: ”Cel gelos inventează un zvon, cel căruia îi place vârsta îl răspândește și idiotul îl crede”.

Câteva zile mai târziu, Cristiano Ronaldo a postat o fotografie romantică pe Instagram, în care își săruta partenera. ”Noroc pentru iubire”, a notat el.

Mama lui Cristiano Ronaldo rupe tăcerea despre despărțirea dintre fiul ei și Georgina Rodriguez

Dolores Aveiro, în vârstă de 68 de ani, a respins informațiile despre despărțirea fiului său de Georgina. Ea a afirmat că zvonurile sunt ”minciuni”.

”Numai minciuni. Fiecare cuplu se ceartă, dar ceea ce s-a scris este o minciună.”, a spus ea, în timp ce se afla la deschiderea unui magazin.

Astfel, femeia neagă că ar exista probleme în cuplul Cristiano-Georgina. Ea recunoaște că cei doi au divergențe, cum se întâmplă în fiecare cuplu, însă nimic mai mult.

Citește și: Cristiano Ronaldo, surprins cu unghiile de la picioare date cu ojă neagră. Ce înseamnă gestul său neașteptat

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se iubesc de șapte ani

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au cunoscut în iunie 2016, după ce fotbalistul a intrat în magazinul în care ea lucra. Au trecut de atunci șapte ani, timp în care și-au mărit familia și și-au trăit povestea departe de ochii curioșilor.

”Cristiano este minunat. Este un tată minunat, un fiu minunat, frate, prieten și partener, șef și angajat minunat. El este fantastic în toate sensurile cuvântului”, a spus acesta în cadrul serialului despre viața lor.

Citește și: Reacția lui Cristiano Ronaldo la zvonurile că relația dintre el și Georgina e pe final. În ce ipostază „forțată” s-au lăsat pozați

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x