Căutare Live

„Inexplicabilul nu se poate explica!”. Ea 52, el 22! Mama lui Neymar se iubește cu un băiat cu șase ani mai tânăr decât fiul ei! Fotbalistul, reacție uimitoare, în văzul tuturor!

Mama atacantului echipei Paris Saint-Germain, Neymar, se iubește cu un băiat mai tânăr decât fiul ei. Femeia are 52 de ani, dar trăiește o dragoste puternică cu un împătimit al jocurilor video, în vârstă de 22 de ani.

Ea 52, el 22! Mama lui Neymar se iubește cu un băiat cu șase ani mai tânăr decât fiul ei!

Nadine Goncalves nu este deranjată de faptul că noul ei iubit este cu șase ani mai tânăr decât fiul ei celebru.

„Inexplicabilul nu poate fi explicat. Trebuie trăit”, a scris mama lui Neymar, în descrierea unei fotografii în care apare îmbrățișându-și noul iubit, într-o grădină. În imagine apar desculți amândoi.

Tiago Ramos pe numele lui, tânărul iubit al mamei lui Neymar face parte dintr-o echipă numită 4K Easy, ce joacă jocuri video. Totuși, Tiago Ramos nu se limitează la jocurile video. Tânărul este și fotomodel.

Nadine s-a despărțit de tatăl lui Newymar după 25 de ani de căsnicie. Ce crede fotbalistul despre noua ei relație

În 2016, Nadine Goncalves a pus capăt unei căsnicii de 25 de ani cu tatăl și agentul lui Newymar, Wagner Ribeiro.

Se pare că Neymar aprobă relația mamei lui cu fotomodelul Tiago Ramos, mai tânăr chiar și decât el. „Fii fericită, mama! Te iubesc!”, a scris el într-un comentariu pe care l-a publicat pe Instagram.

Citește și: Peter Bonetti, fost portar al echipei Chelsea, a murit, la vârsta de 78 de ani

De altfel, noul iubit al lui Nadine ar fi un mare fan al fiului ei. Înainte de a o întâlni pe mama fotbalistului, tânărul i-a scris un mesaj lui Neymar.

„Ești fantastic! Nu știu cum să explic ce emoție trăiesc ca fan al tău. Când te văd jucând, mă simt foarte motivat. Sper ca într-o zi să citesc acest mesaj cu tine, să îți fiu prieten și să jucăm împreună. Știu că, într-o zi, te voi întâlni!”, a fost mesajul lui Tiago Ramos pentru Neymar.

Peter Bonetti, fost portar al echipei Chelsea, a murit, la vârsta de 78 de ani... Florin Andone: Mi-am dat peste cap programul de când stau numai în casă, mă trezesc la ora 11.00...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x