Căutare Live

Man: L-am lăsat pe Moruţan în pace, nu vreau să-i răscolesc amintirile

Mijlocaşul Dennis Man a glumit despre coechipierul său de la FCSB Olimpiu Moruţan, afirmând că nu i-a reamintit cum a luat un cartonaş roşu în meicul decisiv cu Ucraina din urmă cu un an şi jumătate, din preliminariile CE under 19.

Mijlocaşul Dennis Man a glumit despre coechipierul său de la FCSB Olimpiu Moruţan, afirmând că nu i-a reamintit cum a luat un cartonaş roşu în meicul decisiv cu Ucraina din urmă cu un an şi jumătate, din preliminariile CE under 19.

"Suntem pregătiţi. Abia aşteptăm să se apropie meciul. E o atmosferă plăcută, acelaşi grup unit care a fost până acum. Nu cred că există presiune, este o plăcere să vii la echipa naţională şi să joci pentru tricolor. Important este să pregătim foarte bine meciul şi joi să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Cred că primul meci este cel mai important şi cred că este un adversar mai puternic. L-am lăsat pe Moruţan în pace, nu vreau să-i răscolesc amintirile, sper ca joi să fie foarte pregătit şi să-şi ia revanşa. Sunt pretenţii foarte mari după ce la Campionatul European am făcut o figură frumoasă şi cred că ar trebui să câştigăm grupa. Este o plăcere, oriunde sunt chemat (n.r. - la tineret sau la naţionala de seniori) vin cu plăcere, important este când sunt convocat să îmi fac treaba cât mai bine, nu contează unde. Au venit jucători noi, dar suntem acelaşi grup unit, lotul a rămas unit, sunt jucători cu calitate şi cred că nu se schimbă nimic. Este un lot în valoros şi mergem mergem încrezători la meciurile care urmează. Încerc să-mi intru în ritm pentru că am lipsit două luni şi îmi este greu să evoluez la capacitatea maximă. Sper să îmi revin, în primul rând, şi după vom vedea", a declarat Man, într-o conferinţă de presă.

El a spus că amenda cea mai mare din regulamentul de ordine interioară al echipei FCSB este de 5.000 de euro pentru un cartonaş roşu.

În martie 2018, naţionala u19 a României pierdea pe teren propriu, cu 1-2, după 1-0, meciul cu Ucraina, în care avea nevoie de un egal pentru a se califica la Campioantul European. Moruţan a marcat golul de 1-0, apoi şi-a scos tricoul şi a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Cu un jucător în plus, oaspeţii au întors scorul în ultimele 15 minute de joc.

Tricolorii "mici" vor întâlni Ucraina la 10 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, şi Irlanda de Nord la 14 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari.

În primul meci din cadrul grupei a opta a prelimianriilor Campionatului European de tineret din 2021, România a fost învinsă, cu 2-1, în deplasare, de Danemarca.

Sursa : news.ro

Rădoi: Plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj ar fi o pierdere pentru tot fotbalul românesc... Cum și-a câștigat Cristian Borcea dreptul de a fi eliberat. A primit 41 de recompense! Ce beneficii i-au fost acordate...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri