Antena Căutare

Manchester City, după meciul Anglia - România , scor 2-4: Băieţi ghinionişti

Administratorii contului de Twitter al clubul Manchester City au reacţionat după ce Anglia a pierdut meciul cu România, scor 2-4, la CE de tineret, estimând că jucătorii englezi au fost lipsiţi de noroc.

"O seară dificilă pentru tinerii lei, eliminaţi de la Euro U21 după o încleştare dramatică în meciul cu România. Băieţi ghininişti", a notat campioana Angliei.

A difficult night for the as they bow out of the U21 Euros following a dramatic clash against Romania. featured in the second half of the group stage match.

Unlucky, boys

— Manchester City (@ManCity)

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87 / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

Sursa : news.ro

Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret şi în al doilea meci de la Euro-2019: scor 4-2 cu Anglia... Ce a zis Florinel Coman după victoria România - Anglia 4-2. Vezi video cu golul lui Coman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x