Căutare Live

Manchester City invinge pe Arsenal si isi pastreaza fotoliul de lider in Anglia

Formatia antrenata de Roberto Mancini a trecut peste esecul cu Chelsea si s-a impus inttr-un alt derby, reusind sa se metina pe primul loc in Anglia.

Cetatenii au fost obligati sa treaca foarte repede peste eliminarea din Champions League si peste prima infrangere din campionat, pentru ca in urma esecului cu Chelsea Manchester United se apropiase la doua puncte de ei.

In cazul unui esec cu Arsenal, diavolii puteau trece pe primul loc, tocmai de aceea Mancini a avut grija sa-si motiveze jucatorii pentru intalnirea cu londonezii, pe care au si castigat-o. Silva a marcat singurul gol al partidei, insa tunarii au reclamat un penalty la Richards.

Tot in aceata etapa, Manchester United s-a impus la Queens Park Rangers cu 0-2, Totthenham a dispus de Sunderland cu 1-0 si Liverpool a batut pe Aston Villa in deplasare cu 2-0.

In clasament conduce City cu 41 de puncte urmata de United cu 39 si Tottenham cu 34.

Foto:

Inter invinge la Cesena, Juventus pe Novara. Vezi toate rezultatele din Italia... U Cluj - CS Mioveni 2-2 / Ardelenii nu mai bat pe nimeni...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri