Antena Căutare

Manchester United - Liverpool 2-1 / Derby acontat de diavoli

Pe Old Trafford, trupa antrenata de Alex Ferguson si-a invins eterna rivala, continuand astfel lupta la varful clasamentului cu Manchester City.

Manchester United si Liverpool s-au intalnit in prologul etapei din Premiere League. Fosta adversara ao Otelului din grupele Ligii Campionilor avea nevoie de victorie pentru a pastra pasul cu City.

Dupa o prima repriza in care echilibrul de pe tabela s-a pastrat, Rooney a reusit o dubla la inceputul mitanului secund. Mai intai, jucatorul ce a debutat la cealalta echipa din orasul Beatels-ilor a profitat de o eroare de marcaj a lui Johnson la un corner (47).

La 3 minute, atacantul lui United a reusit dubla dupa ce Valencia a interceptat un balon jucat neglijent de Spearing si a relaizat o cursa increbibila in banda finalizata cu o centrare perfecta pentru decarul diavolilor.

Liverpool a revenit tarziu in meci, ajutata si de Rio Ferdinand. Cel ce a refuzat banderola de capitan al nationalei Angliei i-a pasat lui Suarez in propriul careu de 6 metri si uruguayanul nu a iertat. Nu a fost, insa, suficient pentru ca tupa lui Kenny Dalglish sa plece cu puncte Teatrul Viselor.

In urma acestei victorii, Manchester United urca pe primul loc, avand un punct mai mult decat rivala City, ce are un meci greu duminica la Birmingham in fata lui Aston Villa.

Iata celelalte rezultate din Premiere League:

Sambata

Blackburn Rovers - Queens Park Rangers 3 - 2

Bolton - Wigan Athletic 1 - 2

Everton - Chelsea 2 - 0

Fulham - Stoke City 2 - 1

Sunderland - Arsenal 1 - 2

Swansea City - Norwich City 2 - 3

Tottenham - Newcastle United 5-0

Duminica

Wolverhampton - West Bromwich Albion

Aston Villa - Manchester City

Foto: Intact Images / EPA

Montpellier lider, Lyon invinsa acasa. Vezi rezultatele din Franta!... Rapid nu scapa de Apostol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x