Antena Căutare

Manchester Utd si Arsenal se pregatesc de semifinala

Manchester United, campioana en-titre a Europei, se califica in dauna lui FC Porto gratie unei executii de clasa a portughezului Cristiano Ronaldo (6'). Finalul de partida i-a gasit pe lusitani atacand in valuri, dar fara rezultat pe tabela de marcaj. Cristi Sapunaru a fost unul dintre cei mai buni oameni ai gazdelor, reusind de multe ori sa-l blocheze pe Ronaldo.

In cealalta partida a serii, Arsenal a facut instructie cu Villarreal, scor 3-0, reusitele lui Walcott (10'), Adebayor (60') si Van Persie (69' pen) scufundand Submarinul Galben.



FC Porto - Manchester 0-1 (Ronaldo 6') (in tur 2-2)

Manchester United se califica in semifinalele Ligii Campionilor dupa o victorie la limita, scor 1-0, pe Dragao din Porto. Reusita de senzatie a lui Cristiano Ronaldo (6') ii duce pe Diavoli in careul de asi al Europei. Lusitanii au trecut pe langa un rezultat mare, dar ratarile de pe final de partida i-au privat de o noua performanta in C1.


Arsenal - Villarreal 3-0 (Walcott 10', Adebayor 60', Van Persie 69' pen) (in tur 1-1)


Arsenal s-a calificat in penultimul act al Champions League fara prea mari emotii, elevii lui Arsene Wenger scufundand Submarinul Galben cu un sec 3-0. Au punctat Walcott (10'), Adebayor (60') si Van Persie, noua minute mai tarziu, pentru un succes clar impotriva lui Villarreal.


Liga Campionilor, semifinale:


FC Barcelona - Chelsea
Manchester - Arsenal

sursa:hotnews.ro
FRF se clatina... Dinamo - Rapid 4-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x