Antena Căutare

Manea: "Copos nu ne tine in foame. Sunt doar niste probleme!"

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, spune ca patronul George Copos nu va parasi clubul in situatia grea in care se afla acesta acum.

"Jucatorii au dat dovada de caracter, au aratat ca sint atasati de acest club. Nu ne plangem ca sa aburim adversarul, asta este purul adevar.

Avem salariile platite doar pe o luna, iar jucatorii n-au comentat si i-am felicitat dupa meci ca au jucat doar cu gandul la fotbal. Daca se gandeau la bani nu faceau nimic"
, a declarat Manea la post de televiziune.

"Copos nu ne tine in foame. Sunt doar niste probleme. Bine ca nu am pierdut prea multi jucatori, in afara de Boya care era titular, oamenii de baza au ramas. Am avut o discutie cu domnul Copos care mi-a zis sa nu care cumva sa pierdem la Bistrita.

Eu i-am replicat ca incercam, dar avem nevoie de dansul langa noi. Nu poate sa renunte dupa 17 ani la ceva ce ii este asa de drag. El s-a confundat cu Rapidul in ultimii 17 ani!"
, a mai spus Manea aseara.


gsp.ro
Bergodi: "FC Vaslui joaca mai bine decat CFR Cluj!"... Mourinho dupa Inter - AS Roma 3-3: "Am fi egalat datorita caracterului de care am dat dovada dupa pauza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x