Manusile lui Lucian Bute vor fi expuse in pasajul de la Piata Universitatii

Incepand cu 1 noiembrie, de la ora 11:30, manusile cu care Lucian Bute a boxat in meciul de la Bucuresti, cu Jean-Paul Mendy vor fi expuse in pasajul de la Piata Universitatii.

Evenimentul care ca scop strangerea de fonduri pentru scoala de box din comuna Pechea, comuna in care s-a nascut campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Manusile vor fi expuse pe durata unei saptamani, timp in care se va desfasura si licitatia pentru cei dornici sa achizitioneze manusile pugilistului roman.

Expozitia face parte din campania caritabila organizata de un important site de comert online din Romania, iar startul acesteia va fi dat chiar de Felix Paun, primul antrenor al campionului mondial.

Pe 9 iulie, dupa victoria din meciul cu Jean-Paul Mendy, Lucian Bute a afirmat ca ii va oferi manusile pe care le-a folosit in timpul partidei antrenorului sau. Chiar daca s-a speculat ca, pana la urma, acestea nu au mai ajuns la Felix Paun, evenimentul care este pe cale sa inceapa marti demonstreaza contrariul.

Sambata, pe 5 noiembrie (duminica dimineata, in Romania), Lucian Bute isi va pune in joc pentru a noua oara centura mondiala in fata lui Glen Johnson.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri