Antena Căutare

Maradona: "Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai putin ziaristilor"

Tehnicianul Diego Maradona a criticat dur presa argentiniana dupa meciul cu Uruguay, scor 1-0, in urma caruia Argentina s-a calificat la Cupa Mondiala din 2010, si a spus ca le dedica aceasta reusita tuturor compatriotilor sai, dar nu si ziaristilor, informeaza cotidianul Marca.

"Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai putin ziaristilor", a spus Maradona. Fostul fotbalist a precizat ca presa argentiniana l-a tratat "ca pe un gunoi". "Insa noi ne-am calificat cu onoare la Cupa Mondiala", a adaugat el.

Maradona a mentionat ca jurnalistii din tara sa au inventat zvonurile potrivit carora el nu ar avea o relatie buna cu managerul Carlos Bilardo. "Au inventat, intre altele, conflicte cu Carlos Bilardo", a declarat Diego Maradona.

Dupa o prima perioada de sase luni linistita la conducerea nationalei Argentinei, fostul fotbalist a inceput sa fie tinta criticilor presei, la inceputul lunii aprilie, dupa meciul pierdut in fata Boliviei, scor 1-6. Criticile au continuat dupa o serie de trei infrangeri, in partidele cu Ecuador, Brazilia si Paraguay.

"Am o memorie buna. Imi amintesc de cei care nu au crezut in nationala si m-au tratat ca pe un nimic. Acum suntem calificati la Cupa Mondiala", a spus Maradona.

Echipa nationala a Argentinei s-a calificat la Cupa Mondiala din 2010, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Uruguayului, in ultima etapa a preliminariilor sud-americane pentru turneul final. Argentina va participa, in Africa de Sud, pentru a 15-a oara (a 10-a oara consecutiv) la un turneu final al Cupei Mondiale. Argentinienii au castigat CM in 1978 si 1986.

sursa:Mediafax
Mircea Bornescu a semnat cu Rapid Bucuresti... Lebron James, suspect de gripa porcina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x