Antena Căutare

Marian Iancu acuza CFR: "Titlul e al lor, mai bine se intrerupe campionatul "

Acuzatiile curg din toate partile la adresa CFR-ului dupa meciul castigat cu 2-0 in fata rivalilor de la Vaslui. Mai nou, si patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, ii acuza pe clujeni ca au umblat la arbitri ca sa-si asigure titlul in acest sezon.

Finantatorul de pe Bega le propune chiar sefilor sa anuleze intrecerea interna pentru ca celelalte echipe cheltuiesc bani degeaba in lupta pentru titlul suprem in Liga 1.

"Absolut nimeni n-are nici o sansa impotriva CFR-ului, care este deja campioana. Mai bine cei de la Liga iau decizia sa intrerupa campionatul si sa se joace numai partide amicale pana la final. Cei de la CFR nu pot fi opriti", a spus Marian Iancu la o televiziune de sport.

Reactia lui Iancu vine dupa ce patronul clujenilor, Arpad Paszkany, l-a acuzat ca ar fi incercat sa ascunda neregulile pe care le-a facut la Timisoara in spatele declaratiile defaimatoare la adresa rivalilor din campionat.

"Se stie ca anumite persoane incearca prin prezenta lor pe anumite posturi de televiziune sa distraga atentia de la anumite fapte ale lor. Anul trecut era domnul Iancu, acum e Porumboiu", spunea Paszkany

sursa: gsp

foto: Intact Images

VIDEO! Becali ameninta ca se spanzura... Gheorghe Chivorchian: "Goga va evolua in continuare la Poli"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x