Antena Căutare

VIDEO! Becali ameninta ca se spanzura

Gigi Becali se spanzura daca Steaua nu castiga cu Sportul! A spus-o la Contraatac de la GSPTV, dar s-a razgandit doua minute mai tarziu. "Daca nu castigam, stau eu pe banca!", a amenintat patronul.

Gigi Becali a amenintat ca va lua masuri extreme, daca Steaua nu bate etapa urmatoare, in Regie. Dar s-a razgandit cateva secunde mai tarziu: „daca nu bat Sportul Studentesc, pe care a batut-o cine a vrut si cine n-a vrut, la palat ma duc pe ascuns si ma feresc de toate camerele, nu mai vreau sa mai apar nicaieri."

Nici aceasta decizie nu a ramas valabila prea mult timp: „bai, o sa fac un lucru de care o sa pomeneasca toata Europa asta. Sa ma filmeze, sa ma dea prin toata Europa. Sa zica: uite, euro-parlamentar, patron de club, sta pe banca".



foto: Intact Images

VIDEO! In familia Mutu canta Consuelo... Marian Iancu acuza CFR: "Titlul e al lor, mai bine se intrerupe campionatul "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x