Antena Căutare

Marian Iancu: „Mircea Sandu e ingrasamantul care se pune la pomi”

Finantatorul Politehnicii Timisoara l-a atacat dur pe presedintele FRF, dar si pe Gica Popescu si Ion Craciunescu, cei care l-au validat.

„Mircea Sandu nu are treaba cu fotbalul, el e cu ecologistii, cu pomii. Cred ca mai degraba e ingrasamantul. Cu Albania a fost egal pe merit, eu zic ca am batut. El are un proiect, trebuie sa il credem pe cuvant, acest Mircea Sandu livada. Eu cred ca e de lemn. E bocna, e dus, La el in livada e frumos. E aer curat, e liniste. Ii mai bate cate unul la usa si il primeste daca vrea: stai ma ca acum pun pomi. Ce treaba am eu cu fotbalul? Aia care sunt la CCA, la DNA, patronii, aia au treaba cu fotbalul. Eu sunt aici cu ecologia" a inceput Iancu atacul.

Finantatorul banatean e convins ca Sandu va castiga ori de cate ori va candida la presedintia FRF si ii critica pe Gica Popescu si Ion Craciunescu pentru ca au acceptat sa faca parte din echipa lui. De asemenea, patronul Timisoarei a spus ca acestia din urma vor regreta pasul facut: „Am auzit ca vrea sa candideze din nou la presedintia FRF. Cred ca aia din Adunarea Generala de acum stau cu mana sus. Pantilimon, Luchin, Bourceanu, Torje. Cam de astia am auzit eu la nationala. Cu acestia ne-am ocupat noi. Si inca mai vin. Mircea Sandu e cu birourile, cu altceva. Ati vazut vreun fotbalist langa el?

Gica Popescu si Ion Craciunescu au gresit ca i s-au alaturat, pentru ca Sandu ii va distruge. Ei nu au experienta asta maro si cu prima ocazia cand va avea ceva ii va calca in picioare. Are atata rautate in el incat nu abdica. L-am sunat pe Craciunescu si i-am zis: „Ce cauti acolo? E cea mai mare greseala." Nu l-a iertat si nu il va ierta".

Foto: Hepta

Hagi, favorit sa preia nationala Bulgariei!... Iordanescu: "Candidez la sefia FRF, cu doua conditii". Vezi care!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x