Marian Iancu: Nu vindem nimic!

 
Presedintele Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a spus ca asteapta de la noul antrenor sa schimbe mentalitatea jucatorilor: "Echipa are acum potential, am luat-o de la minus, acum patru ani, si sper si cred ca Balint va aduce plusul de mentalitate si educatie, pe care el le are din nastere.

Avem obiective, suntem o familie, acum se poate. A fost o perioada periculoasa dupa plecarea fostului antrenor, dar acum a venit un om cu cartea la el. In primul an nu vindem nimic, iar in 2010 vom promova jucatori de la propria pepiniera, pentru ca avem destui".

Iancu a explicat motivele pentru care l-a ales pe Balint: "Aveam nevoie de un antrenor cu mentalitate de invingator la echipa, de un om care a stat langa toti marii antrenori ai Romaniei moderne: Lucescu senior, Ienei, Iordanescu.

Impreuna putem face performanta, putem fi o familie. Am adus un antrenor tanar, roman, cu dorinta de performanta, nu un consilier. De comun acord cu Balint si in functie de specificul fiecarei etape, voi interveni, daca va fi necesar".

sursa: NewsIn


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI