Antena Căutare

Marian Iancu: "Orice investitor trebuie sa treaca pe la Mircea Sandu sa-i dea tainul"

Patronul Politehnicii Timisoara l-a acuzat voalat de coruptie pe seful Federatiei Romane de Fotbal.

Marian Iancu a reactionat dur la dezvaluirile din stenogramele sedintei in care Universitatea Craiova a fost retrogradata. In cadrul Comitetului Executiv, Mircea Sandu ar fi spus ca "l-a regulat pe Iancu".

Patronul de pe Bega a lasat sa se inteleaga ca presedintele FRF trage sforile pentru echipele care ar "cotiza".

"Sfatuiesc toti investitorii sa treaca pe la Mircea Sandu sa-i dea tainul. Multe cadouri recomand, dar asta nu garanteaza succesul.

Eu m-am luptat mult sa distrug acest sistem, dar nu am reusit. Am incercat cu argumente fotbalistice, sa jucam numai pe teren si au facut eforturi mari sa ma opreasca.

Amintiti-va de finala de la Targu Jiu cand m-au macelarit doar ca sa ia CFR-ul Cupa. Anul trecut, am pierdut primul meci in etapa a XVII-a din 34, la Rapid, si tot nu am luat campionatul. 16 puncte i-au fost facute cadou unei echipe (Otelul Galati), doar ca sa ne impiedice sa luam campionatul. Si cand au vazut ca nu ma pot opri m-au retrogradat, cautandu-mi nod in papura" a spus Iancu.

Foto: Hepta

Oscar Tabarez, impresionat de Torje, la curent cu situatia lui Tatarusanu... Mutu, din nou arogant: "N-am auzit de Bumba"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x