Antena Căutare

Marian Iancu: "Se va dovedi ca a fost coruptie pe finalul campionatului trecut"

Descinderile DNA la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor i-a dat apa la moara lui Marian Iancu, cel care nu a ezitat sa atace, din nou, Otelul Galati.

Patronul Timisoarei a declarat ca nu vrea sa se hazardeze sa dea un verdict pana cand DNA nu va avea o pozitie oficiala, insa e convins ca a avut dreptate atunci cand a spus ca Poli a fost dezavantajata clar pe finalul sezonului trecut.

Nu ma hazardez deocamdata, asteptam sa vedem ce spune DNA-ul. E clar ca Poli Timisoara e clubul vicecampion de anul trecut si se va dovedi ca a fost vorba de coruptie la meciurile de pe final de campionat. E evident ca am fost vatamati. Dar pana la comunicarea oficiala a DNA suntem rezervati".

In vara, Mircea Sandu il acuzase pe Iancu de faptul ca ar fi oferit 2 000 000 de euro Ligii si Federatiei pentru a lua campionatul, insa finantatorul alb-violetilor a negat vehement si a spus ca cei ce s-au ocupat de aceste practici au fost galatenii.

Foto: Hepta

Scandalul arbitrajului provoaca frisoane in Liga a doua! Presedintele Severinului: "Nu stiu, nu cunosc, noi nu sunt... Ion Craciunescu anunta Apocalipsa: "Scandalul Penescu este o gluma pe langa ce va fi acum"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x