Antena Căutare

Marian Pana este noul manager general al Universitatii Cluj

Marian Pana a fost numit in functia de manager general la formatia nou-promovata in Liga 1, Universitatea Cluj, a anuntat patronul ardelenilor, Florin Walter.

Pana a semnat un contract pe un sezon cu Universitatea Cluj si, impreuna cu antrenorul Cristi Dulca, se vor ocupa de pregatirea echipei, informeaza Mediafax. "Am adus un baiat din acelasi aluat ca si Cristi Dulca. E un om muncitor, dornic de performanta. I-am lasat pe cei doi sa vorbeasca vreo doua zile, sa se sfatuiasca, sa puna lucrurile cap la cap, iar azi-dimineata (n.r. - miercuri dimineata) au venit la mine si mi-au spus ca sunt pregatiti sa se apuce de treaba. Eu am mare incredere in ei", a spus Walter.

Finantatorul echipei clujene a adaugat ca l-a convins pe Adrian Cristea sa vina la Cluj si asteapta acordul final al formatiei Dinamo Bucuresti. "Cristea vrea sa vina aici, ne cunoastem de multa vreme. Are nevoie doar de o noua provocare. Eu il inteleg. E de sase ani la Dinamo, s-a plafonat. Acum cred ca va exploda aici, la Universitatea", a afirmat Walter, care a precizat ca "Bostina e la Cluj in proportie de 99,9 la suta".

Cupa Mondiala/ Programul meciurilor de joi: Argentina, la un pas de calificarea in optimi... CM 2010: Anglia - Algeria 0-0/ Fara idei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x