Antena Căutare

Marica a gasit punctele forte ale lui Dinamo: jucatorii cu experienta si antrenorul

"Cainilor" le merge de minune in campionat si, desi nimeni nu le dadea vreo sansa inaintea startului sezonului, jucatorii lui Liviu Ciobotariu au reusit sa se mentina pe prima pozitie in Liga 1 dupa 13 etape.

Cheia succesului sunt jucatorii cu experienta, o spune chiar un fost jucator din Stefan cel Mare, Ciprian Marica, cel care acum evolueaza la Schalke 04. In egala masura, forma exceptionala a alb-rosiilor poate fi pusa pe seama tehnicianului Liviu Ciobotariu.

"Dinamo are jucatori cu experienta. Normal, se spune ca jucatorii cu experienta trebuie sa fie putin in spate si sa dea curaj in atac. La Dinamo e invers. Imi aduc aminte de o declaratie a lui Torje, in care a zis ca anul viitor nu se merge direct in Champions League, deci Dinamo o sa ia campionatul.

Da, de ce nu, cred ca Dinamo poate sa tina pana la final. Are jucatori cu experienta, care vor sti sa gestioneze punctele avans. Atat cat Dinamo merge, inseamna ca Ciobotariu este cel mai bun antrenor pentru Dinamo", a spus atacantul de 26 de ani.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Danut Lupu despre Nationala: „Selectia se face pe interese”... Vezi grupa Oltchimului din a doua faza a Ligii Campionilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x