Antena Căutare

Marius Lacatus a demisionat de la Steaua

Marius Lacatus a demisionat din functia de antrenor al formatiei Steaua Bucuresti. Informatia a fost confirmata chiar de finantatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali: “A venit in fata echipei si a anuntat ca isi da demisia".

"Discutiile au decurs simplu. El a stat in fata jucatorilor si le-a spus ca a decis sa renunte. Asta a fost tot! Antrenamentele le vor sustine Caramarin si Edi Iordanescu. Trebuie sa promoveze jucatorii tineri pina la final",


"Nu stiu ce antrenor vom pune, nu vreau sa mai vorbesc despre fotbal. Trebuie sa vorbeasca cei de pe primele locuri", a mai spus Becali.

La finalul partidei cu FC Brasov, pierduta cu 0-3, Lacatus a luat asupra sa responsabilitatea rezultatului, dar a lasat de inteles ca nu se gandeste sa plece din Ghencea: "Responsabilitatea este in totalitate a mea, vina o port eu pentru ca nu am reusit sa imi fac jucatorii sa evolueze asa cum ar fi trebuit si rezultatul nu putea fi altul. Nu ma ganesc insa la demisie". De cealalta parte, Gigi Becali i-a raspuns ironic tehnicianului: „Nu-si da demisia? Sa se mai gandeasca".

Marius Lacatus se afla la finalul celui de-al treilea mandat petrecut pe banca Stelei. Singura sa performanta notabila ramane calificarea in grupele Ligii Campionilor in 2009, dupa o dubla cu Galatasaray.


Real Madrid trece de Racing Santander, scor 3-1... Liga Campionilor: Sahtior si Barcelona, calificate in sferturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x