Antena Căutare

Marius Stan: "Dorinel ramane pana la finalul contractului"

Presedintele Otelului Galati a dat asigurari ca Dorinel nu va parasi gruparea moldava pana cand contractul nu ii va expira.

Desi nu are niciun punct in grupa de Liga Campionilor, Otelul a beneficiat de o expunere mediatica importanta prin participarea in cea mai importanta competitie intercluburi.

Mai mult, Dorinel Munteanu pare a avea oferte de a parasi trupa de la malul Dunari pentru a se muta in Germania. Presa a sustinut ca „Neamtul" ar urma sa fie inlocuit cu Ioan Andone.

Marius Stan a dorit sa infirme aceste speculatii, sustinand ca nu se pune problema ca Dorinel sa plece in acest moment. Mai mult, indiferent de parcursul in Liga, campionat sau de oferte, Munteanu va ramane la Galati pana la finalul contractului: „Cu Ioan Andone pastrez legatura mereu. Ne leaga o veche prietenie, suntem nascuti amandoi in Hunedoara. Dar nu se pune problema sa vina antrenor la Otelul. Dorinel va ramane pana la finalul contractului, indiferent de ce oferte va avea."

Foto: Hepta

Un timisorean, cel mai bun om al Canadei in preliminariile pentru Mondial... Dinamo ar fi vrut o finala de Cupa cu Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x