Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Marius Șumudică face un anunț exploziv: ”Da, aș antrena FCSB dacă aceste lucruri s-ar întâmpla!”

Odinioară un dușman de moarte a tot ceea ce înseamnă suflare roș-albastră, indiferent de denumirea ei, Steaua sau FCSB, Marius Șumudică și-a schimbat atitudinea cu 180 de grade și își anunță o posibilă și incendiară venire la echipa lui Gigi Becali în viitor.

Actualmente un antrenor pe val la gruparea turcă de primă ligă Kayserispor, Marius Șumudică vorbește de o posibilă revenire în fotbalul românesc. Și nu oriunde, ci la echipa pe care a atacat-o și a disprețuit-o cel mai mult în carieră: Steaua/FCSB.

Într-un interviu în Gazeta Sporturilor, Șumudică a vorbit de acest ”mariaj” imposibil și a recunoscut că sunt șanse, în anumite condiții, ca imposibilul să aibă loc: el să antreneze echipa lui Gigi Becali.

”Depinde de moment. Dacă eu aş fi liber, iar FCSB n-ar avea antrenor... Da, pentru jucătorii care sunt acum la FCSB, aş antrena această echipă!

Jucătorii ar fi atracţia. Acum nu se pune problema! Doar să nu fie antrenor acolo... Şi nu doar la FCSB, aş intra în discuţii cu oricare club din România la care se poate face performanţă.” a spus Șumudică pentru sursa citată.

La FCSB joacă acum mai mulți elevi alături de care Șumudică a scris istorie la Astra Giurgiu, precum Budescu, Alibec, De Amorim, Teixeira sau Enache.

Recomandari