Antena Căutare

Meci amical/ Rapid - Rapid II 2-0

Viorel Hizo a programat, ieri seara un joc-scoala, de doua reprize a cate 30 de minute, in care elevii sai au primit replica echipei secunde.

Copiii antrenati de Florica Draghici si Silvian Dobre au disputat in urma cu doua zile ultima etapa de campionat, 2-1 cu Viitorul Insuratei, si au terminat campionatul pe locul 3 in seria a II-a a Ligii a III-a, ratand la mustata barajul de promovare.

Echipa mare, pentru care a evoluat si Costin Lazar, abia intors din Lituania, unde a jucat in victoria de debut a lui Razvan Lucescu a castigat cu 2-0 partida disputata la baza Pro Rapid, prin golurile marcate de Pitbull (20) si Emil Dica (50).

Hizo a folosit urmatoarea echipa: Andrade (Straton) – Maftei, Ricardo (Ivelja), M. Constantin, Mardare – Grigorie, Lazar (T. Barbu), Dica, Herea (Ionescu) – Ionita, Pitbull.

Au lipsit Djalovici si Raduta, care nu s-au intors de la loturile nationale, Spadacio, J. P. Pinto, Marinescu, Grigore si Dobroiu toti fiind accidentati.
sursa:Rapidisti.ro
Olanda, calificata la CM din 2010... Stadion pentru invingatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x