Antena Căutare

Meci amical: Steaua - Juventus Bucuresti 2-0

Steaua a trecut cu scorul de 2-0 de divizionara secunda Juventus Bucuresti, intr-o partida amicala disputata la Mogosoaia. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de Radut si Machado.

Stelistii au deschis scorul in minutul 28, atunci Latovlevic a pasat in lateral pentru Radut, iar sutul acestuia de la 20 de metri l-a prins pe picior gresit pe portarul advers.

Brazilianul Machado a inscris al doilea gol al Stelei doua minute mai tarziu, servit ideal in fata portii de Florin Costea.


Mihai Costea a fost protagonistul a doua mari ratari in minutele 34 si 41, de fiecare data sutand pe langa poarta dupa ce reusise sa ramana singur cu portarul advers.

In partea secunda au mai intrat Dananae, Parvulescu, Nastasie si Ciuculescu in poarta, iar cea mai mare ocazie i-a apartinut jucatorului transferat de la Gaz Metan Medias.

Steaua va juca pe 23 februarie returul cu Twente, din "saisprezecimile" Europa League.

Echipa de start a lui Ilie Stan: Stanca - Martinovici, Iliev, Lupu, Latovlevici - Balan, Bourceanu, Radut, Fl. Costea - Machado, M. Costea
Rezerve: Ciuculescu, Pirvulescu, Dananae si Nastasie

Juventus: Sardescu - Amet, Birsanel, Horia, Sava, Daia, Grigore, Banuta, Bustea, Naie, Florica
Rezerve: Bobariu, Teme, Florentin, Iasosi, Trica, Liuta, Taran

foto: gsp.ro

Lindsey Vonn s-a impus pentru a cincea oara consecutiv la Cupa Mondiala de coborare... Portughezul Luis Figo ar putea fi numit noul antrenor al formatiei Inter Milano...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x