Antena Căutare

Meciul de box dintre Lucian Bute si Carl Froch ar putea avea loc pe "Old Traford"

Confruntarea dintre Lucian Bute si Carl Froch ar putea avea loc pe stadionul “Old Trafford” din Manchester. Interesul enorm starnit de meci i-a facut pe organizatori sa ia in calcul mutarea locului de disputare pe celebra arena, anunta presa engleza.

Initial, partida era programata sa aiba loc la la Capital FM Arena din Nottingham, sala care are doar 7.500 de locuri.


"Sunt doar discutii. Sala unde se stabilise initial e prea mica (n.r. Capital FM Arena din Nottingham). Nu e sigur deocamdata, dar se cauta variante. E posibil si sa se mute meciul la Manchester intr-o sala mult mai mare decat cea de la Nottingham. Se cauta o solutie mai buna pentru o audienta pe masura", a precizat Rudel Obreja la Radio Gsp.

"De cand am anuntat meciul, telefoanele, emailul si contul de Twitter au fost efectiv blocate de cereri. Toata lumea vrea sa vada acest meci de clasa mondiala, iar eu vreau sa ma asigur ca vor fi cat mai multi oameni in aceasta postura", a declarat Eddie Hearn, promotorul lui Froch.

Presa engleza speculeaza pe seama faptului ca meciul ar putea fi mutat la Manchester, pe Old Tafford, celebra arena supranumita Teatrul Viselor, caz in care si data ar urma sa fie 2 iunie in loc de 26 mai. Capacitatea stadionului "Old Trafford" este de 76.212 locuri.

Bundesliga: Bayern Munchen a facut instructie cu Hoffenheim: 7-1. Vezi rezultatele!... VIDEO! Drama in skicross: Nick Zoricic a decedat dupa o cazatura la ultima trambulina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x