Căutare Live

Meciul Inter - Ludogoreţ din Liga Europa se va disputa cu porţile închise din cauza înmulţirii cazurilor de infectare cu coronavirus din nordul Italiei

Meciul Inter Milano - Ludogoreţ din Liga Europa se va disputa cu porţile închise din cauza înmulţirii cazurilor de infectare cu coronavirus din nordul Italiei, informează gazzetta.it.

Cu acordul UEFA, autorităţile locale vor anunţa această decizie în următoarele ore, potrivit sursei citate.

Forul european a analizat mai multe variante de a muta meciul pe un alt stadion, dar în cele din urma măsura porţilor închise a fost cea preferată.

Partida contează pentru returul 16-imilor de finală ale Ligii Europa şi va avea loc joi, de la ora 22.00. În tur, Inter s-a impus la Razgrad, cu 2-0.

La echipa bulgară evoluează atacantul Claudiu Keşeru şi fundaşii Cosmimn Moţi şi Dragoş Grigore.

În ultimele zile, în Italia au murit patru persoane din cauza coronavirusului.

De vineri până acum s-au înregistrat în Italia aproximativ 150 de cazuri de infectare cu coronavirus, cele mai afectate regiuni fiind în nordul ţării.

Sursa : news.ro

Jucătorii PSG au evoluat cu tricouri inscripţionate cu mesajul Stay Strong China la meciul cu Bordeaux... Guvernul italian pregăteşte un decret pentru disputarea competiţiilor sportive cu porţile închise din cauza coronavirusu...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri