Antena Căutare

Meciul Politehnica Iaşi - CFR Cluj se va disputa tot la Botoşani

Meciul Politehncia Iaşi - CFR Cluj din etapa a XIV-a a Ligii I se va disputa tot la Botoşani, după ce LPF a respins solicitarea ieşenilor de a juca partida pe propia arenă.

Meciul Politehncia Iaşi - CFR Cluj din etapa a XIV-a a Ligii I se va disputa tot la Botoşani, după ce LPF a respins solicitarea ieşenilor de a juca partida pe propia arenă.

"Gazonul este în stare perfectă de joc. După o investiţie importantă s-a schimbat şi sistemul de degivrare, iar gazonul este la standarde foarte bune de joc. Noi am făcut o adresă, aşa cum cere regulamentul, cu zece zile înainte de joc, ca să mutăm meciul de la Botoşani pe care îl aveam cu ce CFR Cluj. Ne aşteptam ca şapte, opt mii de spectatori să vină la meciul cu campioana României, după două luni în care nu am jucat la Iaşi. Din păcate, am primit ieri o adresă din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, prin care ne înştiinţa că meciul nu se poate juca la Iaşi din cauza a trei motive, dintre care cel puţin două dintre ele nu le-am înţeles foarte bine şi un motiv care nu este adevărat, că nu am trimis adresa în timp util. Un motiv este că am cerut să jucăm patru jocuri la Botoşani, inclusiv meciul cu CFR. Nicăieri în regulament nu se arată că nu putem să ne întoarcem mai repede, chiar dacă am cerut patru jocuri. Al doilea motiv a fost că CFR şi-a luat cursă charter pentru Suceava. Nu cred că asta ar fi fost o problemă şi cred că ar fi putut foarte uşor să aterizeze şi la Iaşi. E o problemă cu gazonul de la Botoşani, pentru că se joacă duminică meciul Botoşani cu Astra, iar luni vom juca noi cu Clujul. Din punctul acesta de vedere va fi o problemă", a declarat preşedintele clubului Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, la ProX.

Vineri, Politehnica Iaşi anunţa că va disputa pe Stadionul Emil Alexandrescu meciul cu CFR Cluj din etapa a XIV-a a Ligii I.

"Conducerea clubului a avut o consultare cu reprezentanţii firmei care a montat rulourile de gazon pe terenul din Copou, iar aceştia şi-au dat acceptul ca meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a returului sezonului regulat, programat pentru 28 octombrie 2019, de la ora 20.30, să se poată juca pe Stadionul Emil Alexandrescu. De asemenea, în urma acestui acord, conducerea clubului a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal, care a luat act de acest lucru şi va programa partida la Iaşi", se arăta pe site-ul clubului din Iaşi.

Formaţia antrenată de Mihai Teja a disputat la Botoşani meciurile cu FC Hermannstadt, din etapa a IX-a a Ligii I, cu Sepsi, din etapa XI-a, şi cu FC Botoşani, din etapa a XIII-a, considerate pe teren propriu.

Revenirea la Iaşi a echipei este programată după meciul cu CFR Cluj.

Sursa : news.ro

Becali construieşte o biserică în cantonamentul FCSB; Despre Tudor: Este numărul 1 în clubul meu... CSM Gloria Bistriţa - Corona Braşov, în turul al treilea al Cupei EHF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x