Meciul Romania-Argentina va fi reprogramat in 2012 sau 2013

Mircea Sandu a prezentat in cadrul Comitetului Executiv al FRF o scrisoare primita din partea oficialilor argentinieni care isi arata disponibilitatea de a reprograma intalnirea amicala cu Romania la o data din 2012 sau 2013 care urmeaza a fi stabilita ulterior.

„Presedintele FRF a prezentat o scrisoare a presedintelui federatiei argentieniene in care se preciza disponibilitatea acestora de a reprograma meciul in 2012 sau 2013 dar asta depinde si de calendarul de atunci si de datele disponibile pentru meciurile amicale. Tot pentru asta trebuie si acordul FIFA, dar a fost doar o prezentare, situatia trebuie analizata"


Noua intelegere ar urma sa contina o clauza prin care partea romana nu mai este obligata sa plateasca diferenta de 480.000 de dolari catre federatia argentiniana, ceea ce inseamna ca amicalul impotriva „pumelor" ii va costa pe cei de la FRF 720.000 de dolari, bani care au fost deja achitati.

„Argentinienii au acceptat acest lucru, recunoscandu-si astfel vina neonorarii contractului si au promis ca vin la Bucuresti cu toate vedetele", a explicat o sursa din cadrul federatiei pentru Gazeta Sporturilor.

Intr-un comunicat oficial postat pe site-ul FRF se precizeaza ca „domnul Mircea Sandu, a prezentat o informare cu privire la anularea jocului amical dintre echipele nationale A ale Romaniei si Argentinei, programat la data de 10 august a.c. Presedintele FRF a fost imputernicit ca, si in functie de sondajul de opinie care va avea loc de azi pana pe 8 august a.c., ora 12.00, pe site-urile www.frf.ro si www.fanclub.frf.ro si pe Facebook-ul Fan Clubului, sa incheie un nou contract cu Federatia Argentiniana, care sa prevada prezenta tuturor jucatorilor exponentiali ai acesteia, pentru un joc amical, la Bucuresti, la o data FIFA care sa fie stabilita de comun acord".

In cadrul Comitetului Executiv desfasurat marti nu s-a discutat despre disputarea unui meci amical cu nationala statului Uzbekistan pe data de 10 august, in Austria.


Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri