Antena Căutare

Meciuri amicale: Otelul - Anderlecht 1-0/ FC Vaslui, remiza cu Sparta Praga

Campioana Romaniei, Otelul Galati, a reusit sa castige primul amical din aceasta vara chiar impotriva celui mai important adversar, Anderlecht Bruxelles, pe care l-a invins cu scorul de 1-0.


Chiar si asa, cei care au marcat au fost galatenii, Gabi Paraschiv lobandu-l elegant pe goalkeeperul lui Anderlecht, insa golul sau a fost anulat corect pentru offside. Otelul a indraznit mai mult dupa pauza, ocaziile lui Neagu si Paraschiv anuntand reusita lui Punosevac din minutul 81.

Dorinel Munteanu a inceput intr-o formula: Grahovac - Rapa, Sg. Costin, Perendija, Z. Ljubinkovic - Giurgiu, Progni - Bus, Ibeh, L. Iorga - G. Paraschiv, in repriza a doua intrand si Neagu, Chavez, Frunza si Punosevac.



FC Vaslui - Sparta Praga 1-1

Adversar de marca si pentru FC Vaslui, echipa lui Viorel Hizo terminand la egalitate, scor 1-1, partida amicala impotriva vicecampioanei Cehiei, Sparta Praga.

Pavelka a deschis scorul in finalul primei reprize, cand a transformat un penalty acordat in urma hentului comis in careu de Milanov, pentru ca Razvan Neagu sa egaleze in partea a doua, profitand de o greseala in apararea cehilor.

Moldovenii au evoluat in formula: Cerniauskas - Milanov, Papp, Canu, Jovanovic - Gerlem, Pavlovic, Costin, Adailton - Temwanjera, Wesley. Au mai fost folositi: Neagu, Annang, Milisavljevic, Gheorghiu, Gladstone si Buhaescu.

foto: gsp

Lucian Bute: "Sunt foarte emotionat ca voi boxa acasa, va promit ca centura va ramane la mine"... Mircea Lucescu dupa infrangerea din Supercupa: Terenul a fost greu, iarba a fost prea mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x