Antena Căutare

Lucian Bute: "Sunt foarte emotionat ca voi boxa acasa, va promit ca centura va ramane la mine"

Pentru prima data de cand au venit in Romania, Lucian Bute si Jean Paul Mendy au stat la aceeasi masa, miercuri, la conferinta de presa oficiala inaintea meciului pentru titlul mondial IBF, programat sambata, la Romexpo.

"Am vazut foarte mult interes pentru mine, iar acest lucru ma bucura. Sunt foarte fericit ca sunt aici si ca voi boxa in Romania. Astept acest moment din 2007, de cand am devenit campion mondial. Am spus mereu ca intr-o zi vor dori sa boxez acasa. Eu m-am pregatit foarte serios. Ii multumesc lui Mendy si staff-ului sau ca a acceptat sa vina in Romania pentru a boxa.


Presiunea va fi pe umerii mei, simt acest lucru. In acelasi timp, simt suportul din partea voastra, va multumesc din suflet si va promit ca va fi un show mare sambata seara.

Am o foarte mare incredere in mine si incerc sa raman concentrat pe strategia pe care am conceput-o cu echipa mea. Mendy nu a venit sa se plimbe prin parc, ci a venit sa-mi ia centura. Nu a pierdut niciun meci, dar sunt pregatit fizic, psihic si totul va fi bine sambata.


Este un jucator defensiv, joaca mult pe contaatac. Cred ca la fel va juca si sambata. Este foarte periculos, trebuie sa fiu foarte atent la loviturile lui. Este exploziv si loveste cu stanga la cap si corp.

Obiectivul meu este sa castig si sa tin cat mai mult centura, nu sa inchid gura constestatarilor. Timpul va demonstra ca adversarii pe care i-am intalnit pana acum nu au fost deloc slabi. Mama mi-a transmis sa am incredere in mine si in Dumnezeu" - Lucian Bute.




LPF a stabilit datele de disputare ale etapelor Ligii 1: Noul campionat incepe pe 22 iulie!... Meciuri amicale: Otelul - Anderlecht 1-0/ FC Vaslui, remiza cu Sparta Praga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x