Antena Căutare

Mesajul lui David Popovici după un an fantastic, încununat cu o nouă victorie. Ce a transmis după performanța de la Melbourne

Băiatul de aur al natației a transmis un mesaj emoționant pe final de an. David Popovici și-a deschis sufletul și a vorbit despre vulnerabilități și reușite în cea mai sinceră postare de până acum.

colaj david popovici cu medalia de aur si david popovici inotand in bazin la campionatul mondial de la roma Galerie
David Popovici a transmis un mesaj emoționant pe final de an, după întoarcerea de la Melbourne. | Profimedia

David Popovici a avut un an fantastic, încununat cu o nouă performanță notabilă în Australia. Anul acesta, el a reușit să doboare mai multe recorduri și să se încoroneze campion european și mondial în probele de 100 și 200 m liber. Și la acest ultim campionat, sportivul a atras, din nou, toate privirile peste Ocean și s-a întors în România în urmă cu doar o zi.

Ce a transmis David Popovici după întoarcerea de la Melboune. Cum încheie anul campionul mondial

În vârstă de 18 ani, băiatul de aur al natației s-a clasat pe locul 2 în finala probei de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne și a câștigat medalia de argint.

Întors în țară, el a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. El a vorbit despre vulnerabilități și reușite, într-o postare extrem de sinceră, demnă de un campion mondial.

„Știu că de cele mai multe ori arăt sau par foarte încrezător, dar participând la Campionatul Mondial în bazin scurt m-am îndoit de mine și de abilitățile mele.

Înainte de a începe, încercam doar să fiu realist cu privire la ceea ce aș putea realiza, știind că nu-mi place să înot în bazin scurt și, de asemenea, că nu sunt atât de bun la asta.

Cu toate acestea, odată ce am început, mi-am dat seama că sunt mult mai puternic decât mi-am imaginat și că totul era doar în capul meu.

Până la urmă, am reușit să bifez un ultim record mondial de juniori la 100 de metri liber și medalia de argint la 200 de metri liber, demonstrându-mi încă o dată că îndoiala și nesiguranța te pot face mai puternic.

Mulțumesc tuturor pentru acest an minunat, acesta a fost modul perfect de a-l încheia”, sunt cuvintele lui David Popovici, postate pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

David Popovici, dublu campion european și mondial în 2022

Băiatul de aur al natației tocmai ce a încheiat un an de excepție. În 2022, David a devenit cel mai rapid înotător al planetei în proba regină, 100 m liber. La competițiile în care a participat, sportivul în vârstă de doar 18 ani, a câștigat 14 medalii, dintre care 11 de aur și 3 de argint. transmite Hotnews.ro.

La CE Natație de la Roma, sportivul nostru a fost de neoprit în proba regină de 100 m liber, dar și în cea de 200 m liber. Iar în luna ianuarie 2022. David Popovici a făcut dubla la CM de Natație de la Budapesta, reușind să se impună în probele de 100 și 200 m liber.

Medaliile câștigate de David Popovici în 2022

  • Aur la Campionatul Mondial de seniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de seniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 50 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 4×100 m liber
  • Argint la Campionatul European de juniori – 4×100 m liber mixt
  • Aur la Campionatul European de seniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul European de seniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de juniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de juniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de juniori – 4×100 m liber
  • Argint la Campionatul Mondial de juniori – 4×100 m liber mixt
  • Argint la Campionatele Mondiale în bazin scurt – 200 m liber
Cine e românca de pe scena Cupei Mondiale din Qatar. Focoasa brunetă a ținut trofeul lui Messi, înainte de a-i fi înmâna... Cine este, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după ce a făcut istorie la Cupa Mondială. S-a crezut că ar fi fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x