Antena Căutare

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după despărțire

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după ce acesta a anunțat printr-o postare pe Instagram că renunță la colaborarea cu numărul unu mondial în tenis, din motive familiale, nu a întârziat să apară! Iată ce i-a transmis Simonei Halep fostului ei antrenor, Darren Cahill

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după despărțire Galerie
smona halep

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după ce acesta a anunțat printr-o postare pe Instagram că renunță la colaborarea cu numărul unu mondial în tenis, din motive familiale, nu a întârziat să apară! Iată ce i-a transmis Simonei Halep fostului ei antrenor, Darren Cahill.

Simona Halep a răspuns mesajului postat de Darren Cahill pe Instagram, în care își motiva renunțarea la colaborarea cu tenismena româncă, întrucât vrea să petreacă mai mult timp alături de familie. Aceasta a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire celui care i-a fost alături în plan profesional, în ultimii patru ani.

”Îți mulțumesc, Darren, pentru toată munca depusă și pentru tot sprijinul tău, din ultimii patru ani. Am fost foarte norocoasă să te am ca antrenor și tpt parcursul pe care l-am avut împreună! Îți doresc ție și familiei tale tot binele din lume și sunt sigură că ne vom revedea curând!”, a scris Simona Halep pe contul personal de Facebook.

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după despărțire

Vineri, 9 noiembrie, antrenorul Darren Cahill a postat pe Instagram:

”Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei. Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şio persoană pe care o respect enorma, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat. Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru. Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc".

Simona Halep, numărul 1 mondial, a fost pregătită de Darern Cahill, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători. Simona Halep a reuşit să obţină cele mai bune performanţe din carieră în perioada în care a fost antrenată de Darren Cahill, ajungând numărul 1 mondial în tenisul feminin.

Simona Halep, fără Darren Cahill în 2019! Motivul pentru care antrenorul a rupt colaborarea... Tragedie! Nu avea nici 40 de ani!!! Era cunoscută de o țară-ntreagă, dar nimeni nu știa ce probleme avea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x