Antena Căutare

Simona Halep, fără Darren Cahill în 2019! Motivul pentru care antrenorul a rupt colaborarea

Simona Halep, numărul 1 mondial, nu va mai fi antrenată de australianul Darren Cahill în 2019. Motivul pentru care antrenorul a decis să întrerupă colaborarea a fost anunțat chiar de acesta prin intermediul unei postări pe Instagram.

Simona Halep, fără Darren Cahill în 2019! Motivul pentru care antrenorul a rupt colaborarea
simna halep fara darren cahill

Simona Halep, numărul 1 mondial, nu va mai fi antrenată de australianul Darren Cahill în 2019. Motivul pentru care antrenorul a decis să întrerupă colaborarea a fost anunțat chiar de acesta prin intermediul unei postări pe Instagram.

După trei ani în care i-a fost antrenor Simonei Halep, Darren Cahill a decis să pună capăt unei colaborări fructuoase. Motivul pentru care Simona Halep a rămas fără antrenor este acela că tehnicianul a decis să petreacă mai mult timp alături de familie.

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după despărțire

Darren Cahill, antrenorul care a adus-o pe Simona Halep la victorie, devenind numărul 1 mondial în tenis a publicat pe Instagram un amplu mesaj în care își motovează decizia:

"Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei. Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şio persoană pe care o respect enorma, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat. Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru. Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc", a scris Cahill.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antrenorul a menţionat că va continua să lucreze la ESPN pentru Australin Open, AO, Wimbledon şi US Open în 2019

Simona Halep, numărul 1 mondial, a fost pregătită de Darern Cahill încă din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

sursa: news.ro

Ion Iliescu, în doliu! Una dintre figurile reprezentative ale Revoluţiei din 1989 a murit la vârsta de 54 de ani... Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după despărțire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x