Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

De pe patul de spital, portarul Iker Casillas a transmis un mesaj fanilor săi: „A fost o mare sperietură”

După ce a suferit un  infarct miocardic în timpul antrenamentuui de miercuri, portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a postat, de pe patul de spital, un mesaj de reţelele de socializare în care a vorbit despre starea lui de sănătate.

După ce a suferit un infarct miocardic în timpul antrenamentuui de miercuri, portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a postat, de pe patul de spital, un mesaj de reţelele de socializare în care a vorbit despre starea lui de sănătate.

„Totul este sub control, a fost o mare sperietură, dar toate forţele mele sunt intacte”, a postat Iker Casillas pe reţelele de socializare.

Gruparea FC Porto a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

„Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de astăzi, de la Centrul Sportiv din Olival. Şedinţa de antrenament a fost întreruptă rapid pentru ca jucătorul să primească ajutor. El se află acum la Hospital CUF Porto. Casillas este bine, iar problema cardiacă a fost rezolvată”, a anunţat FC Porto.

Cotidianul As notează că portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

El nu va mai juca în acest sezon.

Iker Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

CITEȘTE ȘI: Un accident din copilărie o bântuie și-n prezent! Imagini ȘOCANTE cu Sara Carbonero, jumătatea lui Iker Casillas - Foto

Recomandari