Messi critica decizia federatiei: "As fi vrut sa joc in Romania"

Leo Messi a criticat voalat decizia Federatiei Argentiniene de Fotbal de a anula amicalul cu Romania, de pe 10 august, spunind ca o asemenea decizie nu face decit sa lezeze imaginea reprezentativei din Tara Tangoului, o imagine care oricum a avut de suferit dupa dezastrul de la Copa America."Au facut-o si p-asta, au reusit sa lezeze si mai mult imaginea echipei nationale a Argentinei. Trebuie sa onorezi orice contract pe care l-ai semnat. Sa nu mai vorbim de cei 50.000 de oameni care si-au cumparat bilet ca sa ne vada. Imi place in vacanta, dar as fi raspuns convocarii daca m-ar fi chemat. Sint oricind la dispozitia nationalei", a spus Messi pentru cotidianul Clarin.

Federatia Argentiana a anuntat in urma cu citeva zile ca va anula amicalul cu Romania, care ar fi trebuit sa se desfasoare pe 10 august. Izbindu-se de refuzul "pumelor", FRF incearca sa perfecteze acum un amical cu Peru, echipa ce a terminat pe locul 3 la ultima editie a Copei America.|

Foto: football-spot.com
Sursa: Gazeta Sporturilor

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri