Căutare Live

Messi, Xavi si Iniesta, invitati de onoare la a 125-a aniversare a lui Celtic

Lionel Messi, Xavi Hernandez si Andres Iniesta au fost invitatii de onoare ai petrecerii organizate de Celtic cu ocazia implinirii celui de-al 125-lea an de existenta.

Barcelona si Celtic sunt adversare in Champions League, dar asta nu i-a impiedicat pe oficialii scotieni sa-i invite pe cei mai buni oameni ai catalanilor la evenimentul aniversar.

“Nici daca doream nu se putea intampla ca aniversarea noastra sa coincida cu un meci cu Barcelona. Suntem fericiti si mandri de ce am realizat in cei 125 de istorie” a declarat Peter Lawwell, directorul executiv al lui Celtic.

Messi, Xavi si Iniesta au sosit in treningurile Barcei, dar au acceptat sa pozeze cu tricourile “catolicilor” din Glasgow.

Evenimentul a avut loc la biserica St Mary, locul in care Brother Walfrid punea bazele clubului la 6 noiembrie 1887.

Tecau si Lindstedt, la a doua infrangere in Turneul Campionilor... UCL: FC Barcelona pierde cu Celtic. Il Luce, invins de Chelsea in prelungiri. Vezi rezultatele!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri