Antena Căutare

Mesut Ozil şi soţia sa au plătit până acum pentru operaţiile a 219 copii. “Mai sunt multe alte operaţii de făcut”, a anunţat sportivul

Fotbalistul echipei Arsenal Londra, Mesut Ozil, a anunţat că, conform planurilor date publicităţii de el şi de soţia sa înainte de nuntă, în luna iunie, a acoperit costurile pentru operaţiile a 219 copii şi urmează să plătească pentru multe alte intervenţii chirurgicale.

“219 operaţii s-au făcut deja, dar mai sunt multe altele de făcut! După cum am anunţat eu şi soţia mea Amine înaintea nunţii nostre, în iunie 2019, acoperim costurile altor 1000 de operaţii importante pentru copii din întreaga lume. Mulţumesc mult BigShoe pentru incredibila colaborare din ultimii doi ani. Mulţumesc fiecărui invitat de la nuntă, fiecărui fan şi follower care a donat pentru acest proiect şi în special senzaţionalelor echipe medicale internaţionale implicate. Acesta este doar începutul! Să privim către 2020 şi să ajutăm împreună alte sute de copii cu probleme”, a notat Ozil pe Instagram.

A post shared by (@m10_official) on

Dec 24, 2019 at 5:28am PST

În luna iunie, Mesut Ozil şi soţia sa Amine anunţau că vor plăti pentru operaţiile a o mie de copii, în parte prin donaţiile care s-au făcut la nunta lor.

Ozil şi Amine s-au căsătorit la Istanbul, iar martor le-a fost preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan. Cei doi nu au vrut cadouri cu ocazia nunţii şi i-au îndemnat pe cei care doreau să participe la o strângere de fonduri pentru asociaţia BigShoe.

În 2014, după ce Germania a câştigat Cupa Mondială, Ozil şi-a donat primele, estimate la 270.000 de euro, iar suma respectivă a permis ajutarea a 23 de copii brazilieni cu probleme medicale.

Sursa : news.ro

Usain Bolt a testat pista Stadionului Naţional din Tokyo. El va fi prezent la JO, însă ca spectator... Deschamps va asista la meciul dintre echipele la care s-a format ca jucător, Bayonne – Nantes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x