Antena Căutare

Michael Schumacher a donat 875 de euro pentru transferul lui Podolski

Septuplul campion monidal de Formula 1, Michael Schumacher, a donat suma de 875 de euro catre FC Koln, al carui sustinator se pare ca este, pentru a contribui la achizitionarea atacantului lui Bayern Munchen, Lukas Pololski, care in vara se va intoarce la fosta sa echipa, informeaza Bild.

Cum transferul lui Podolski costa in jur de 10 milioane de euro, conducera formatiei la care evolueaza si atacantul roman Sergiu Radu si-a anuntat suporterii ca pot cumpara cate un pixel din portretul digital al jucatorului la pretul de 25 de euro fiecare. Imaginea digitala a lui Podolski a fost publicata pe site-ul gruparii nou promovate in Bundesliga si este alcatuita din 37.500 de pixeli.

Schumacher, care a cumparat pixeli in valoare de 875 de euro, a postat ulterior pe site-ul sau un mesaj la adresa internationalului german:

"Asadar, baiete, ai decis sa urmezi alegerea inimii. Acum este randul tau sa demonstrezi de ce esti capabil, iar fanii lui Koln sa aiba prilejul sa te sustina din nou".


Lukas Podolski evolueaza la Bayern din 2006, an in care a fost achizitionat de la FC Koln pentru aproximativ 12 milioane de euro. Odata cu instalarea lui Jurgen Klinsmann pe banca tehnica a munchenezilor, in vara lui 2007, atacantul nu a mai jucat constat in primul "11" al gruparii bavareze.

gsp.ro
Vasilica Cristocea ar putea evolua la o echipa din Germania... Wesley ameninta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x