Antena Căutare

Michael Schumacher: “încă se luptă” să își revină! Cine face această declarație optimistă

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame” al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot.  Todt a declarat că fostul pilot  “încă se luptă” să își revină!

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame” al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot. Todt a declarat că fostul pilot “încă se luptă” să își revină!

„Ne e dor de Michael. E acolo, încă se luptă. Sunt fericit că e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut să vină fiul său, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motorsport. E special pentru mine, e un prieten”, a spus Jean Todt.

Purtătorul de cuvânt a familiei Schumacher spune că fostul pilot ar fi fost fericit să fie cel care își ridica premiu. “Știm cu toții că Michael trebuia să fie prezent aici, sunt sigur că ar fi fost fericit să facă asta”, a spus Sabine Kehm.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a avut un accident de sch în stațiunea franceză Meribel. Pilotul F1 s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de o piatră, iar viața sa a fost salvată doar de faptul că purta cască.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

Sursă: www.independent.co.uk

Astăzi se va decerna Balonul de Aur! Ronaldo, favorit în fața lui Messi! Iată 5 motive pentru care starul lui Real NU me... ULTIMA ORĂ! Naționala României a aflat cu ce adversare se va duela în Liga Națiunilor. Cum arată urnele decise azi de UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x