Căutare Live

Mihaela Buzărnescu este la Cluj-Napoca pentru a asista la Fed Cup: "Am încredere că vom obţine un rezultat foarte bun”

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 110 WTA, se află la Cluj-Napoca pentru a asista la confruntarea echipei României cu Rusia, din Fed Cup.

“Doar ce am aterizat la Cluj pentru Fed Cup! Deşi mi-ar fi plăcut să fiu pe teren alături de colegele mele, astăzi le voi susţine din afara terenului! Am încredere în ele că vom obţine un rezultat foarte bun”, a scris Buzărnescu pe Facebook.

România întâlneşte Rusia la Cluj-Napoca, într-un meci contând pentru calificarea la Finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.

În primul meci, astăzi, de la ora 16.00, Gabriela Ruse, locul 166 WTA, o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova, numărul 28 mondial. A doua confruntare a zilei va fi Ana Bogdan, locul 90 WTA - Veronika Kudermetova, locul 38 WTA.

Sâmbătă se vor disputa meciurile Ana Bogdan – Ekaterina Alexandrova, Gabriela Ruse – Veronika Kudermetova şi Irina Bara/ Raluca Olaru- Anna Blinkova/ Anna Kalinskaia. Prima confruntare a zilei este programată la ora 14.00.

Sursa : news.ro

Tuchel, cel mai bine plătit antrenor din Ligue 1, cu un salariu de 30 de ori mai mare decât cel al tehnicianului cu sala... Cristina Neagu: Nu suntem favorite în turneul preolimpic. Şansele noastre ar fi fost mai mari dacă am fi jucat, de exemp...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri